Afschrijving op bedrijfsinvesteringen in 2013 verhoogd tot 50%

Afschrijving op bedrijfsinvesteringen in 2013 verhoogd tot 50%

Het kabinet wil een flinke eenmalige impuls op bedrijfsinvesteringen bewerkstelligen. De staatssecretaris heeft in verband hiermee bekendgemaakt dat bedrijven in 2013 direct 50% van hun investering kunnen afschrijven, terwijl dat normaliter maximaal 20% is. Het doel van de hogere afschrijving is volgens de staatssecretaris om bedrijven tijdelijk meer financiële armslag te geven voor het doen van investeringen en daarmee een bijdrage te leveren aan de binnenlandse economische groei. De regeling is onderdeel van een pakket aan maatregelen dat binnenkort door het kabinet aan de Tweede Kamer wordt gestuurd.

Bron: Min. v. Fin. 1 maart 2013 Weekers

Door met ESSO
12 aug 2019 - Marcel Ligthart is zeer tevreden met ESSO. Reden om er nog een aantal jaar aan vast te plakken.  Lees het artikel in Move On nummer 3. LEES MEER »
Life after petrol
12 aug 2019 - Het complete verhaal over "Life after petrol" van de familie Kok te Harderwijk.  Lees het artikel in Move On nummer 3. LEES MEER »
Managementinfo
23 apr 2019 - Lees het hele interview van Frits Metiary in de laatste Cleaning Station van April 2019 over het Operating Statement van EKW. LEES MEER »
Naar Boven