Afschrijving op bedrijfsinvesteringen in 2013 verhoogd tot 50%

Afschrijving op bedrijfsinvesteringen in 2013 verhoogd tot 50%

Het kabinet wil een flinke eenmalige impuls op bedrijfsinvesteringen bewerkstelligen. De staatssecretaris heeft in verband hiermee bekendgemaakt dat bedrijven in 2013 direct 50% van hun investering kunnen afschrijven, terwijl dat normaliter maximaal 20% is. Het doel van de hogere afschrijving is volgens de staatssecretaris om bedrijven tijdelijk meer financiële armslag te geven voor het doen van investeringen en daarmee een bijdrage te leveren aan de binnenlandse economische groei. De regeling is onderdeel van een pakket aan maatregelen dat binnenkort door het kabinet aan de Tweede Kamer wordt gestuurd.

Bron: Min. v. Fin. 1 maart 2013 Weekers

Wilma's Bakery - Enter
7 jan 2020 - Klik op het plaatje hiernaast voor het hele verhaal over Wilma's Bakery in het tankstation Gulf te Enter. Dit naar aanleiding van een bezoekje door een redacteur van CS.... LEES MEER »
Duurzame energie met Kilowatts
7 jan 2020 - Klik op het plaatje hieronder voor het interview van CEO Kilowatts Henk de Hartog en Frits Metiary (EKW) dat onlangs is gepubliceerd in het blad Cleaning... LEES MEER »
Actiepunten eind 2019, klaar voor 2020.
19 dec 2019 - Lees de actiepunten voor-ondernemers-werkgevers en werknemers-DGA-alle belastingbetalers door op de afbeelding hiernaast te klikken. Heeft u nog vragen?Heeft u vragen over de... LEES MEER »
Naar Boven