Edson

Edson Doornhof

Per 1 juli jl. is Edson Doornhof de Supportafdeling van EKW komen versterken. 

Edson is 23 jaar jong en heeft voordien op een ICT-afdeling bij de Gemeente in Amersfoort gewerkt, waar hij de eerstelijns verzorgde. Daarna heeft hij eveneens als Support Engineer bij de Belastingdienst in Apeldoorn stage gevolgd. Voor die tijd volgde hij in Harderwijk de opleiding voor ICT, niveau 4. Bij EKW en Brouwers Accountants hoopt hij zijn brede ICT-kennis toe te passen en in de praktijk te gebruiken. 

 

Buiten werktijd zit hij het liefst gezellig met vrienden op een terras in het Harderwijkse of elders. En verder doet hij alles wat leuk is, zoals fitness en voetballen op het niveau 4e klas reserve. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit ook met de extra derde helft te maken hebben.

Wij heten Edson van harte welkom en wensen hem veel succes daarbij.

Frits Metiary


Edson
Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)
6 jul 2020 - Er is een aankondiging van de Inspectie SZW rond gegaan naar de auto- en bedrijfswagenbedrijven op het in bezit hebben van een actuele Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E).De... LEES MEER »
Edson Doornhof
3 jul 2020 - Per 1 juli jl. is Edson Doornhof de Supportafdeling van EKW komen versterken. Edson is 23 jaar jong en heeft voordien op een ICT-afdeling bij de Gemeente in Amersfoort gewerkt, waar... LEES MEER »
Maak kennis met …… Danny Franssen
1 jul 2020 - Danny Franssen, woonachtig in het mooie Maastricht, is al sinds 1 januari 1997 regio-consultant bij EK Williams. Hij heeft een kantoor aan huis en bestrijkt van daaruit vooral de... LEES MEER »
Naar Boven