Nieuwsflits AFIS-facturatie

EKW iReport Fact wordt vernieuwd!

iReport Fact

 

Factureert u nu zelf via iReport Fact? Dan gaat er het een en ander wijzigen. De afhandeling van de transacties zal straks volledig in iMuis worden geïntegreerd. De huidige iReport Fact klanten ontvangen hiervoor de module Verkoop/Facturatie van Muis.

Nieuw is de mogelijkheid om de facturen digitaal te verzenden. De facturen worden hiermee rechtstreeks in de debiteurenadministratie verwerkt.

Voor onze cliënten geldt het volgende:

  • Wordt de facturatie en de levering en beheer van de passen nu verzorgd door CCV? Dan zal dat straks volledig door Extendas overgenomen worden.
  • Kreeg u periodiek een bestand aangeleverd door CCV (Fiesta.BST)? Dan zal dit straks door Extendas worden aangeleverd. Vervolgens kunt u dit bestand importeren in uw facturatie-/boekhoudsoftware iMuis. Het pasjesbeheer dient u met Extendas te regelen.
  • Boekt u tot nu toe alle transacties handmatig in iReport Fact? Dan verandert er niets.
  • Voor de relaties die de transacties rechtstreeks uit de FuelPos importeren, verandert er niets. De lokaalkredietpassen worden namelijk door u zelf beheerd.

Per 1 januari a.s. zal de onderhoudsfee voor de facturatie worden aangepast. De blanco pasjes en pinmailers kunt u ook na 1 januari bij ons blijven bestellen.

Wilt u de nieuwsflits online nalezen? Dat kan hier.

Door met ESSO
12 aug 2019 - Marcel Ligthart is zeer tevreden met ESSO. Reden om er nog een aantal jaar aan vast te plakken.  Lees het artikel in Move On nummer 3. LEES MEER »
Life after petrol
12 aug 2019 - Het complete verhaal over "Life after petrol" van de familie Kok te Harderwijk.  Lees het artikel in Move On nummer 3. LEES MEER »
Managementinfo
23 apr 2019 - Lees het hele interview van Frits Metiary in de laatste Cleaning Station van April 2019 over het Operating Statement van EKW. LEES MEER »
Naar Boven