Nieuwsflits AFIS-facturatie

EKW iReport Fact wordt vernieuwd!

iReport Fact

 

Factureert u nu zelf via iReport Fact? Dan gaat er het een en ander wijzigen. De afhandeling van de transacties zal straks volledig in iMuis worden geïntegreerd. De huidige iReport Fact klanten ontvangen hiervoor de module Verkoop/Facturatie van Muis.

Nieuw is de mogelijkheid om de facturen digitaal te verzenden. De facturen worden hiermee rechtstreeks in de debiteurenadministratie verwerkt.

Voor onze cliënten geldt het volgende:

  • Wordt de facturatie en de levering en beheer van de passen nu verzorgd door CCV? Dan zal dat straks volledig door Extendas overgenomen worden.
  • Kreeg u periodiek een bestand aangeleverd door CCV (Fiesta.BST)? Dan zal dit straks door Extendas worden aangeleverd. Vervolgens kunt u dit bestand importeren in uw facturatie-/boekhoudsoftware iMuis. Het pasjesbeheer dient u met Extendas te regelen.
  • Boekt u tot nu toe alle transacties handmatig in iReport Fact? Dan verandert er niets.
  • Voor de relaties die de transacties rechtstreeks uit de FuelPos importeren, verandert er niets. De lokaalkredietpassen worden namelijk door u zelf beheerd.

Per 1 januari a.s. zal de onderhoudsfee voor de facturatie worden aangepast. De blanco pasjes en pinmailers kunt u ook na 1 januari bij ons blijven bestellen.

Wilt u de nieuwsflits online nalezen? Dat kan hier.

Managementinfo
23 apr 2019 - Lees het hele interview van Frits Metiary in de laatste Cleaning Station van April 2019 over het Operating Statement van EKW. LEES MEER »
Broodje Zuid
8 apr 2019 - Het complete verhaal over het ontstaan van Broodje Zuid door de ondernemers Theo en Sandra Hegeman in Arnhem. Een interview in het nieuwe blad Seestore exact 4 jaar na de totale make-over... LEES MEER »
Operatie Roode Til
18 dec 2018 - Het complete verhaal over het juiste bod door onze relatie Willem en Truus Oosterhuis op het rijkswegstation De Roode Til aan de A7.  Lees het artikel in Move On nummer... LEES MEER »
Naar Boven