Nostradamus roosterplanningssystemen

Nostradamus roosterplanningssysteem: Software met een plan

Door: Frits Metiary, Sales Manager

Met de software van Nostradamus is het maandelijks puzzelen om het personeel de komende weken in te plannen voorgoed voorbij. Tegen kasten en op wandborden aangebrachte briefjes, geeltjes en Excel-lijsten behoren tot het verleden. Als ondernemer wordt u volledig ontzorgd en personeel raakt betrokken bij het inroosteringsgebeuren.

Nooit meer schrikken van tegenvallende loonkosten: maak een personeelsplanning die gebaseerd is op behoefte en budget. Voorkom fouten door digitale urenregistratie en deze te koppelen met uw salarissoftware. De communicatie met uw personeel gaat nog sneller; live en direct.

Personeelsplanning
Nooit meer teveel personeel inzetten. In het rooster zijn voor u de kosten zichtbaar. U kunt hier ook budgetten aan koppelen, zodat niet teveel uren worden ingezet. Achteraf wordt u niet meer geconfronteerd met te hoge loonkosten.

Online rooster

Door de online-toepassing is het rooster op elk moment te benaderen; heel erg overzichtelijk. Bij voorkomende wijzigingen ontvangt het personeel direct een melding hiervan.

PersoneelsApp
Uw personeel kan door middel van de PersoneelsApp altijd de gewerkte uren bekijken, de eigen beschikbaarheid aangeven, vrij vragen of onderling ruilen.

Urenbeheer
Altijd kloppende urenregistratie die real-time in het systeem wordt verwerkt. De mogelijkheid bestaat om (met een PIN, een druppel of fingerprint) het personeel digitaal in en uit te laten klokken. Het systeem vergelijkt dit meteen met het rooster en de gegevens worden direct verwerkt. Ook de saldi van bijvoorbeeld overuren, vakantie-uren en compensatie-uren worden gelijk geactualiseerd.

Koppeling met verloningssysteem
Eén keer de uren registreren op één plek. Nostradamus koppelt met alle reguliere verloningssystemen. De systemen wisselen onderling stamgegevens uit van de medewerkers, gewerkte uren gaan automatisch naar de salarisadministratie. De loonstrookjes kunnen in Nostradamus worden gekoppeld, zodat de medewerker zijn eigen loonstrookje kan downloaden via de personeelsportal.

Management
Nostradamus beschikt over interfaces met diverse kassa’s. Een dergelijke koppeling verschaft u altijd een actueel inzicht in uw loonkosten en productiviteit. Hierdoor kan overbodige inzet van uren vooraf worden voorkomen. Door de beschikbaarheid van deze gegevens via een handige App, heeft u altijd de belangrijkste gegevens bij de hand.

Neem voor verdere informatie contact op met Frits Metiary.

Nostradamus Horecaplanner
Managementinfo
23 apr 2019 - Lees het hele interview van Frits Metiary in de laatste Cleaning Station van April 2019 over het Operating Statement van EKW. LEES MEER »
Broodje Zuid
8 apr 2019 - Het complete verhaal over het ontstaan van Broodje Zuid door de ondernemers Theo en Sandra Hegeman in Arnhem. Een interview in het nieuwe blad Seestore exact 4 jaar na de totale make-over... LEES MEER »
Operatie Roode Til
18 dec 2018 - Het complete verhaal over het juiste bod door onze relatie Willem en Truus Oosterhuis op het rijkswegstation De Roode Til aan de A7.  Lees het artikel in Move On nummer... LEES MEER »
Naar Boven