iReport

EKW iReport 4.0

Management informatie en dashboards

Het is voor elke onderneming van levensbelang om inzicht te hebben in actuele, financiële gegevens. Moderne bedrijfsvoering in een 24-uurs economie vereist dat een ondernemer snel kan inspelen op wijzigende omstandigheden. Kosten stijgen, omzetten dalen, maar wat is nu de daadwerkelijke uitwerking daarvan op mijn marge? Zijn er pieken en dalen in mijn omzetontwikkeling? En wat moet ik op basis daarvan bijstellen aan mijn inkoopbeleid? Loop ik voor of blijf ik achter op de prognose? Herkenbare vragen voor elke ondernemer. De Management Informatie Dashboards van  EKW bieden het inzicht dat de ondernemer nodig heeft om zijn tankstation(s) te kunnen sturen op cijfers.

  • Cijfers altijd en overal beschikbaar (24 uur per dag, 7 dagen in de week)
  • Alle onderdelen zijn volledige geïntegreerd en op elkaar afgestemd
  • Overzichtelijk, gebruikersvriendelijk, veilig en snel
  • Eén gebruikersnaam en wachtwoord voor alle EKW diensten
  • Niet alleen per administratie, maar ook geconsolideerd of als vergelijking van administraties ten opzichte van elkaar of ten opzichte van landelijke of regionale gemiddelden
  • Volledig interactief (doorklikken naar grotere of kleinere mate van detaillering)
  • Opgebouwd uit zeer flexibele ‘bouwstenen’ waardoor het voor elke branche en voor elke onderneming of franchise organisatie op maat kan worden gemaakt (eigen huisstijl, eigen rapporten en eigen dashboards)


De dashboards kunnen voor elke branche, franchise organisatie of onderneming op maat worden gemaakt. Ze kunnen zowel qua vorm als qua inhoud volledig worden aangepast aan de behoeften van de organisatie. Alle aangesloten organisaties zijn strikt van elkaar gescheiden en hebben een eigen ‘voordeur’.  Daarnaast zijn zowel de toegang tot de cijfers als de overdracht van de gegevens naar het ontvangende apparaat sterk beveiligd. Het is een flexibel en interactief systeem dat aan de wensen van de gebruiker kan worden aangepast, altijd en overal beschikbaar, toegang verschaft tot de meest actuele gegevens en daarnaast ook nog eens veilig en snel is.

iReport
Door met ESSO
12 aug 2019 - Marcel Ligthart is zeer tevreden met ESSO. Reden om er nog een aantal jaar aan vast te plakken.  Lees het artikel in Move On nummer 3. LEES MEER »
Life after petrol
12 aug 2019 - Het complete verhaal over "Life after petrol" van de familie Kok te Harderwijk.  Lees het artikel in Move On nummer 3. LEES MEER »
Managementinfo
23 apr 2019 - Lees het hele interview van Frits Metiary in de laatste Cleaning Station van April 2019 over het Operating Statement van EKW. LEES MEER »
Naar Boven